Saturday, June 6, 2009

FAQ: Cum adaug ceva pe harta bucuresti?




Cum adaug ceva pe harta?

Daca vrei sa adaugi un anunt atunci e foarte simplu. Apesi butonul adauga anunt aflat pe header si se va dechide o bula cu spatii de adaugare.Poti sa adaugi insa si daca te duci acolo unde vrei sa pozitionezi anuntul si sa faci clik dreapta-adauga anunt/posteaza obiectiv. Pana sa adaugi insa e nevoie sa pozitionezi anuntul tau acolo unde crezi ca e mai bine- incearca sa il adaugi cat mai corect cu putinta caci acolo va fi gasit de cei ce il vor cauta. Poti sa adaugi anuntul tau pozitionand markerul ce iti apare pe harta tragand de el.

La adaugare poti sa alegi tipul anuntului iar la categorie vei putea alege o categorie anume pentru adaugarea lui. Ai doua campuri obligatorii iar acestea sunt inrosite: denumirea si campul unde adaugi codul din imaginea alaturata. Restul campurilor sunt optionale dar iti recomandam sa completezi cat mai multe corect. Poti adauga si imgini si poti scrie si foarte multe detalii. Apoi apesi adauga si anuntul va fi adaugat. Il vei gasi pe site si pe harta aproape imediat.

Daca vrei sa adaugi un obiectiv sau un punct de interes e la fel de ushor doar ca acesta va fi aratat pe harta imediat ce va fi aprobat. Daca vrei sa adaugi strada sau alta cale de transport atunci cel mai bine ne scri aici si noi vom lua in considerare mailul tau in cel mai scurt timp posibil.

No comments: